14 Mayıs 2014 Çarşamba

Eeeee Yarın Ne olacak!

      



       
       Eeeee Yarın Ne olacak!

       Her şeyi partizanca düşünürsen, iş yapamazsın. Senin benim diye ayrıştırırsan sonunda böyle facialara neden olursun.
       Bu gece başını nasıl yastığa koyup uyuyacaksın? Eminim ki şu cümle bitene kadar gözlerin kapanacak.  Sen ne kadar inkar etsen de geçmişte yaptıkların bunun kanıtı. İnsana verdiğin değer orta da. Git evinde bir muhasebeni yap. Ama kaytarmadan, hayatında ilk defa dürüstçe, sırf tarafın diye göz yumduğun vukuatların  sonunda neler oldu. Kaç can aldın. Kimler öksüz yetim kaldı bir bak. Bu arada 2014 yılındayız, bunu da karıştırma, evinde takvim varsa bir bak. Çünkü bu halka inanmıyorsun.
        Yarın sokağa çıktığında kayırdığın, gözettiğin zatı şahanelerin kaç kişinin canını aldı. Eyme başını iyi bak. Bizim yakınana değil dürüstçe tarafsız bir yönetime ihtiyacımız var. Yakaran sızlanana değil iş yapan tedbir alan insanlara huzur içinde yaşamalarını sağlayan kişilere ihtiyacımız var.
        İlk kaza yerinde olacak zatta çok zaman sonra ekranlara geçip mazeretimi söylemiyorum ama doktorum izin vermedi diyor. Orada yüzlerce can gitmiş evlere ateş düşmüş, bizim açımızdan senin canın bir önemi de yok.
        Şimdi başlayacağız iş ve işçi güvenliğinden bahsedeceğiz. Sonra ateş düştüğü yeri yakacak. Bizler gene eğlencemize bakacağız. Oysa bir ay geçmemiş içimizden biri almış işçi baretini heyecanla anlatıyor, kaza geliyor diyor. Dileyen kim çoğunluk bizde haklıyız mantığıyla kaynayıp gidiyor. O muhteşem televizyon kanalları da nasıl olsa renkli dizileriyle bizi uyutuyorlar.


        Bu gün  metiyeler düzdük Somanın acılarını ceplerimize koyup evimize getirdik, dertleri acıları azalsın diye, peki yarın ne olacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder